Thursday 28 October 2010

New issue of Cover magazine in the Oslo store!


Novembernummeret af Cover sætter fokus på danske, kreative talenter. Kom tæt på popdronningen Medina i et eksklusivt interview, der vender både de gode og de dårlige sider ved at være et af Danmarks mest kendte ansigter og samtidig være indehaver af et tungt hjerte.

Læs med, når vi hiver fat i Bibi Ghost, Cæcilie Trier, Ada Søby og syv andre spirende håb fra blandt andet filmbranchen, balletscenen og musikverdenen, der alle formår at inspirere og forandre. Et andet stortalent Maria Gerhardt, bedre kendt som Djuna Barnes, bidrager med tanker om talentpleje og angsten for at brænde ud for tidligt.

Og på modesiderne kan du nyde et overdådigt udvalg af oversize cardigans, cool hatte og klassiske nederdele og lade dig inspirere til en ladylike garderobe og de allerbedste vinterjakker, alt sammen i sæsonens smukke farver som blå og camel.

Tekst fra www.cover.dk

1 comment:

  1. Cet essuie-verre laissera la vaisselle de votre hôtel ou de votre restaurant brillante en quelques secondes. Très absorbant et souple, il permet un résultat rapide et efficace tout en évitant d’avoir à le changer trop rapidement. Si vous avez de grandes quantités de vaisselle à essuyer chaque jour, cet essuie-verre deviendra votre allié.
    Facile d’entretien, vous ne pourrez plus vous passer de cet essuie-verre. Ses différents coloris vous permettent de créer un code couleur en fonction de la vaisselle que vous avez à essuyer L'essuie-verre grandes dimensions

    ReplyDelete