Sunday 5 December 2010

JUST IN THE OSLO BOUTIQUE: COVER - THE PARTY ISSUE


Decembernummeret af Cover sætter fokus på fest, fest og atter fest. Læs med, når de sætter linsen på modellen Louise P., skuespillerinden Iben Hjejle og dj´en Djuna Barnes, der alle elsker en festlig lejlighed.

Kom tæt på den prisvindende stylist Sassie Baré i et stort portræt, der giver et unikt indblik i en af dansk modes grand ladies. Lær desuden den humoristiske mand Mikael Bertelsen bedre at kende, når han fortæller om livet med tre døtre og kone, problematikkerne ved at være talkshowvært og hans dobbeltgænger journalisten Aske.

På modesiderne kan du nyde et overdådigt udvalg af sexede tubekjoler, vamset kabelstrik, høje hæle og accessories en masse alt sammen i smukke nuancer af guld, bordeaux og lilla. Få skønhedsredaktørens bedste festtricks til et lækkert look med neglelak, blush og farverige øjenskygger og hop med på bølgen af røde læber, store guldøreringe og eksotiske dufte.

Og så sættes der selvfølgelig fokus på gaver i alle afskygninger, der kan forsøde den mørke vintertid.

1 comment:

  1. Very good article, I have learned and gained a lot of experience for myself. Please continue to contribute such useful articles to us!

    ReplyDelete